Plan-B Winterborrel

Inmiddels ook een echte Plan-B traditie,

de Winterborrel. Alle huurders verzamelden zich voor een gezellige middag. Met mini-quiz, mutsje-op-mutsje-af, wintercocktails, glühwein & winterhap en de uitreiking van de gouden parkeereikel 2019. Wij hebben het jaar in ieder geval goed afgesloten!

Terugblik: VONK EXPO #2

Succesvolle tweede VONK EXPO in PLAN-B

Ook dit jaar heeft de VONK EXPO weer een plek gekregen bij PLAN-B. Na een intensieve periode voor de zeven studenten van SintLucas viel er half januari een diversiteit aan werk te ontdekken; van short film tot social design. Met als resultaat: druk bezochte dagen door een inspirerende mix van bezoekers, met positieve reacties en fijne gesprekken.

Binnenkort haakt VONK aan bij de PLAN-B community en betrekt haar eigen ruimte in PLAN-B Een thuisbasis met nieuwe mogelijkheden om samen te werken aan het realiseren van ambities.

VONK is een innovatief onderwijsconcept, mogelijk gemaakt door SintLucas. VONK biedt vrije ruimte aan bijzonder gemotiveerde, zelfstandige studenten die het maximale uit hun eigen talent willen halen. Er is extra aandacht voor eigen initiatief, onderzoek en experiment. Samen wordt er toegewerkt naar exposure.

LOCATIE:


PLAN-B

PRIJS:


Vanaf € 100,00 per dag