Trendwatching & Concepting

Foodies, deze is voor jullie!

Op 3 oktober opent Pit-Foodconcepts haar deuren om je wegwijs te maken op het gebied van trends en trendwatching, om vervolgens te duiken in de wereld van conceptontwikkeling. Geef je snel op voor de leukste summerschool in de Foodsector!

Kim van Foodsafari deelt in de ochtend al haar methodes en theoretische modellen over trends en trendwatching. Ook laat ze zien welke trends er nú spelen en hoe je deze handig en overzichtelijk kan toepassen. Aan het eind van de ochtend kun je zelf aan de slag met signaleren en duiden van trends!

Dries van Pit-Foodconcepts maakt al jaren de gaafste concepten voor de Foodbranche. Hij laat je zien aan welke elementen een concept moet voldoen en toont daarbij actuele voorbeelden uit de markt. Je leert alles over de blokken van concepting en hoe je deze onderdelen kunt uitwerken om tot een innovatief en praktisch toepasbaar food concept te komen. Be there!

Deze summerschool wordt gegeven in Eindhoven en is van 9u tot 17u. Het is geschikt voor iedereen werkzaam in de food- en/of retailbranche en zal zich ook met name daarop richten. De kosten voor deze te gekke, leerzame cursus, inclusief lunch en drinken, zijn 500,- excl. BTW. Geef je snel op via kim@foodsafari.nl.

LOCATIE:


PLAN-B

TIJD:


9.00 uur

PRIJS:


€500,- excl. BTW

Trend-watching

& Conepting

Foodies, deze is voor jullie!

Op 3 oktober opent Pit-Foodconcepts haar deuren om je wegwijs te maken op het gebied van trends en trendwatching, om vervolgens te duiken in de wereld van conceptontwikkeling. Geef je snel op voor de leukste summerschool in de Foodsector!

Kim van Foodsafari deelt in de ochtend al haar methodes en theoretische modellen over trends en trendwatching. Ook laat ze zien welke trends er nú spelen en hoe je deze handig en overzichtelijk kan toepassen. Aan het eind van de ochtend kun je zelf aan de slag met signaleren en duiden van trends!

Dries van Pit-Foodconcepts maakt al jaren de gaafste concepten voor de Foodbranche. Hij laat je zien aan welke elementen een concept moet voldoen en toont daarbij actuele voorbeelden uit de markt. Je leert alles over de blokken van concepting en hoe je deze onderdelen kunt uitwerken om tot een innovatief en praktisch toepasbaar food concept te komen. Be there!

Deze summerschool wordt gegeven in Eindhoven en is van 9u tot 17u. Het is geschikt voor iedereen werkzaam in de food- en/of retailbranche en zal zich ook met name daarop richten. De kosten voor deze te gekke, leerzame cursus, inclusief lunch en drinken, zijn 500,- excl. BTW. Geef je snel op via kim@foodsafari.nl.

LOCATIE:


PLAN-B

TIJD:


9.00 uur

PRIJS:


€500,- excl. BTW