02/02: Open deuren dag

Open Deuren Dag, om met de deur in huis te vallen…

In 2022 hebben we voor het eerst een Open Deuren Dag georganiseerd. Initieel kwam de opzet nadat Covid ervoor zorgde dat deuren bij onze huurders steeds meer dicht zaten. Tijd om die deuren weer open te krijgen! In 2022 was het een succes en dit jaar kunnen onze huurders elkaar om de maand opzoeken tijdens de Open Deuren Dag die per verdieping georganiseerd wordt.

De evenementencommissie zorgt ervoor dat er in de algemene ruimte ook iets te beleven is en huurders uit het hele pand kunnen daar even tussendoor kunnen opladen. Deze editie konden ze radje draaien!

Op de 5e verdieping stonden lampjes bij alle deelnemers voor de deur als bewegwijzering en de volle 3 uur werden goed benut met elkaar ontmoeten. Huurders hadden creatief nagedacht over hoe ze zichzelf wilden presenteren. Zo worden er spellen aangeboden door de spelletjesontwikkelaar Vanilla, kon je je buik rondeten bij RLVNT PPL en werd er meteen flink geshopt bij Kascha-C. Maar leerden huurders ook dat ze bij Pacific Art Yael een tattoo konden laten zetten en zelfs de ruimte die gedeeld wordt door videomakers Hardfield MediaBob DrenthSpan audiovisualsDust Media en Wolv werd met trots gepresenteerd. Ze hadden de avond van tevoren zelfs nog flink getimmerd aan de ruimte.

RLVNT PPL kreeg de ere trofee met ‘Place to B’. Op naar de volgende editie op de 4e verdieping!